Jumaat, 26 November 2010

Iblis sedang menunaikan janji-janjinya kepada Allah.

Asalamualaikum kepada semua, Tujuan saya mengarang ini adalah untuk membongkarkan kepada masyarakat hari ini tentang satu konspirasi hebat yang telah di rancang sejak beribu tahun dahulu. Mungkin apa yang hendak saya usulkan hari ini mungkin ada yang akan mengatakan saya seorang yang gila, merepek atau mudah membuat andaian sendiri. Tetapi sedarlah, jika anda membuang jauh perasaan ego, sifat sayangkan kedunian dan memikirkan sedalam-dalamnya bukti yang saya kemukakan, pastinya anda akan sedar betapa dunia hari ini di kawal oleh golongan yang pernah menguasai dunia ini sejak zaman Mesir purba lagi. Saya akan mengarang bicara ini dalam beberapa bahagian agar mudah di fahami oleh pembaca dan sebarkanlah artikel ini agar lebih ramai akan sedar bahawa cara kehidupan kita dari awal pagi hingga ke malam semuanya telah di progamkan sama ada kita sedar atau tidak. Saya akan mulakan karya saya dengan apa itu Ajaran freemason sebelum saya melangkah lebih jauh. Mungkin ramai yang “familiar” dengan ajaran ini, namun saya akan menerangkan dengan lebih terperinci dari maklumat kajian yang telah saya lakukan.

Freemason adalah organisasi Yahudi Internasional, sekaligus merupakan gerakan rahsia paling besar dan paling berpengaruh di seluruh dunia. Freemason terdiri dari dua perkataan yang di satukan. Free bermaksud bebas atau merdeka, dan Mason adalah juru bangun atau pembangun. Tujuan akhir dari gerakan Freemason ini adalah membangun kembali Haikal Sulaiman atau Solomon Temple. Mereka yakin dan percaya, pada tahun 1012 Sebelum Masihi (SM), Nabi Sulaiman membina Haikal di atas Gunung Soraya di wilayah Palestin. Tapi pada tahun 586 SM, Raja Nebukhadnezar dari Babylon menghancurkan Haikal Sulaiman ini. Dan pada tahun 533 SM, bangunan ini dibina kembali oleh seorang bernama Zulbabil yang telah bebas dari tawanan Babilon. Atas pembebasannya itulah, dia membangunkan kembali Haikal Sulaiman. Pada tahun ke 70 M, seorang penguasa Roman menakluk Palestin dan membakar serta menghancurkan Haikal Sulaiman ini. Kerosakan terus-menerus dialami setelah penyerbuan Bangsa Hadriyan. Begitu pula semasa kekuasaan Islam, konon Haikal Sulaiman di hancurkan dan sebagai gantinya didirikan Masjidil Aqsa pada abad ke-7. Mengapakah mereka inginkan tapak ini? Kerana mereka percaya bahawa tapak Haikal Sulaiman ini adalah di mana tempat yang akan munculnya Al-masih mereka iaitu Dajal laknatullah. Selain itu, mereka mencari buku-buku sihir milik syaitan yang telah ditanam oleh Nabi Sulaiman di bawah takhtanya.

Freemason ditubuhkan di Inggeris secara rasmi pada tahun 1717. Tapi , sebelum tahun ini lagi sebenarnya Freemason telah bergerak secara bawah tanah. Selepas tahun 1717, ideologi ini di sebarkan besar-besaran. Pat Anderson adalah teraju yang mendirikan Grand lodge of England yang menggabungkan empat lodge menjadi satu. Ramai yang mengatakan gerakan ini bermula dari ordo Knight templar semasa perang salib. Ordo K night templar adalah satu pasukan yang sama-sama berjuang merampas Jurusalem dari Orang Muslim. Ketika itu, Pope Urban II telah berbohong kepada Tentera kristian untuk menimbulkan kemarahan mereka kononya Tentera seljuk Turkey telah membunuh penganut-penganut agama kristian dan membakar gereja-gereja. Selain itu, Pope juga berkata makam Jesus telah di kuasai oleh orang Islam.

Akhirnya perkara ini telah menimbulkan kemarahan tentera Kristian. Peperangan Besar-besaran keatas umat islam telah berlaku pada waktu itu. Selama dua hari peperangan ini berlangsung tanpa belas kasihan dan 40, 000 penganut Islam meninggal Dunia pada waktu itu. Ada sejarawan yang mengatakan bahawa Jurusalem ketika itu di basahi penuh dengan darah. Setelah berjaya menguasai palestin, Tentera salib telah berpecah mengikut kelompok dan di bahagikan mengikut ordo-ordo tertentu. Ordo-ordo ini datang dari seluruh Eropah dan di latih secara militan dengan di biayai oleh biara-biara tertentu. Salah satu Ordo yang terdapat adalah Knight of Templar. Knight of Templer juga di kenali sebagai pengikut Jesus yang miskin dan Kuil Sulaiman. Mereka di kenali sebagai tentera miskin kerana logo mereka yang menunjukkan dua orang Tentera menunggang seekor kuda. Selain itu, tentera ini juga di katakan di paksa makan tiga kali seminggu. Hugh De Paven dan God Frey De St. Omer adalah pengasas kepada ordo ini. Spekulasi dari sejarawan yang mengatakan bahawa terdapat darah yahudi yang mengalir dalam tubuh pengasas Ordo Knight of Templer ini. Mereka juga mengamalkan sihir kuno yahudi iaitu Kabbalah. (Mungkin ramai yang tahu bahawa penyanyi madonna pernah mengaku bahawa beliau adalah pengikut kabbalah, namun isu ini saya akan bincangkan dalam bahagian akan datang.)

Walaupun Ordo knight ini di kenali sebagai tentera miskin,sesungguhnya mereka tidak miskin sama sekali. Mungkin di awal penubuhan mereka adalah miskin, namun dalam masa singkat mereka telah menjadi Kaya-raya. Mereka menjadi kaya dengan mengawal penuh terhadap penziarah eropah yang datang ke Palestin. Mereka melatih Putera Bangsawan yang tentunya akan memberi dana kepada mereka. Pada masa itu ramai penziarah dari eropah datang untuk menziarah palestin sebagai kota suci. Oleh itu, mereka perlu membawa bekalan yang banyak kerana perjalanan yang jauh. Dengan kesempatan ini Ordo knight Templer mengambil kesempatan dalam perkara ini dan menjadi ejen kepada pengunjung dari eropah yang ingin ke palestin. Mereka juga mengamalkan Bunga yang tinggi sekaligus menjadikan mereka kaya-Raya. Apabila mereka menjadi kaya, mereka menjadi Ordo yang berkuasa dan menunjukkan ciri-ciri sebenar mereka sebagai penganut mason. Mereka mengembangkan doktrin dan ajaran mistik, juga kekuatan sihir di biara-biara mereka. Mereka memuja syaitan dan Iblis(Lucifer). Apa yang mereka praktikan inilah di panggil kabbalah, sebuah tradisi yang mistik yang di amalkan sejak zaman firaun. Kebanyakkan upacara dilakukkan adalah pemujaaan, seks bebas dan pengorbanan jiwa.

Apabila mengetahui hal ini. Raja france, Philip Le Bel, pada tahun 1307 mengeluarkan arahan menangkap dan membubarkan Ordo Knight Templer dan beberapa Grand master telah ditangkap. Menurut saksi, Ordo ini merogol bangsawan-bangsawan wanita sehingga hamil dan bayi hasil hubungan itu di bakar dan minyaknya akan di persembahkan dalm upacara ritual mereka. Pada 1307 juga Raja Philip IV juga mengarahkan menangkap Jacques De Moley. Setelah penyeksaan demi penyeksaan akhirnya dia mengaku segala ritual kuno yang di amalkan oeh Ordo itu. Jacques De moley adalah Grand master terpenting dalam knight of Templer. Akhirnya beliau di bakar hidup-hidup oleh raja Philip IV, di akhir hayat De moley, dia bersumpah bahawa Raja juga akan mati bersamanya. Sejarah mencata Raja philip IV mangkat 7bulan kemudian.

Setelah umum mengetahui dakyah Knight Templer, gerakan ini di buru di serata Eropah. Akhirnya gerakan ini mendapat perlindungan dari Raja Scotland, iaitu Robert The Bruce. Setelah gerakan ini mendapat pembelaan, untuk melindungi identiti telah bertukar nama kepada Freemason. Gerakan ini telahpun menular secara luasnya pada hari ini. Ahli Freemason lah yang bertanggungjawab memerdekakan Negara Amerika Syarikat hingga hari ini menjadi sebuah kuasa dunia yang amat kuat. Jika ada diantara kamu pernah menonton filem “National Treasure” pasti “familiar” dengan kisah Amerika Syarikat dan freemason ini dan itulah hakiki sejarah, tetapi di manipulasi beberapa isu dalam filem itu.

Jadi adakah anda rasa gerakan ini telah berakhir? Dan apakah agenda mereka seterusnya, bagaimana mereka memperdaya agama samawi dengan memesong kebenaran? Adakah mereka telah menjumpai kitab purba milik syaitan yang ditanam oleh Nabi Sulaiman? Semuanya saya akan jawab pada artikel pembongkaran saya yang seterusnya. Sesuai dengan kata seorang pendeta China, Jika seseorang itu kehausan, kamu bagilah setengah cawan air, dan jika dia minta lagi maka bagilah setengah lagi. Jadi persoalan selebihnya akan saya jawab jika mendapat respon baik dari anda semua. Saya Nash, dan beberapa orang lagi rakan saya akan sedaya upaya membongkar rahsia golongan elit ini. Saya suka mendengar nasihat Imam Malik kepada anak muridnya, jika kamu mendapat sesuatu ilmu janganlah kamu mengambil sepenuhnya tanpa mengkaji terlebih dahulu.. sekian.... insyallah akan bersambung dalam artikel saya seterusnya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan